Ugrás a tartalomra
HBO MAX logo

Sok újdonsággal és klasszikusokkal búcsúzik az HBO MAX

Az utolsó HBO MAX havi ajánlóba a május 1-20. között megjelenő filmeket és sorozatokat gyűjtöttük össze.

 

Filmek terén rögtön egy exkluzív tartalommal indítjuk a hónapot. Május 2-án érkezik John Green (Csillagainkban a hiba, Papírvárosok) regénye alapján készült young adult film, a Teknősök végtelen sora (Turtles All The Way Down). Itthon a Gabo Kiadó gondozásában megjelent könyv a 16 éves Aza Holmes köré épül, aki megpróbálja legyőzni szorongását és rögeszmés-kényszeres személyiségzavarát, amikor találkozik az elbűvölő Davisszel.

 

További újdonság a Sylvester Stallone főszereplésével készült szuperhős akciófilm, a Szamaritánus (Samaritan, 05.17), a Ron Howard rendezte, megtörtént esetet feldolgozó A tizenhármak (Thirteen Lives, 05.10), amelyben Colin Farrel és Viggo Mortensen alakítják a 2018-as mentőakció főbb szerepeit. A Szegény párák rendezőjének  teljes szürreális komédiája, A homár (Lobster, 05.17) is elérhető lesz az HBO Maxon még ebben a hónapban.

 

A hónapban azonban rengeteg közkedvelt film is újranézhető lesz, többek között jön az Időről időre (About Time, 05,10) című romantikus vígjáték Domhnall Gleeson és Rachel McAdams főszereplésével, az Amerikai pite három filmje is (Amerikai pite 2., Amerikai pite - Az esküvő, Amerikai pite: A találkozó, 05.03); Sairose Ronan 2017-es dramedyje, a Greta Gervig (Barbie) rendezte Lady Bird (05.03) vagy a Harry Styles és Emma Corin közreműködésével készült A rendőröm (My Policeman, 05.03) című romantikus dráma.

 

Klasszikusok közül jön a Richard Gere és Jodie Foster főszereplésével készült 1993-as romantikus dráma, a Sommersby (05.03), John Boorman kult coming of age filmje, a Remény és dicsőség (Hope and Glory, 05.08), illetve szintén egy felnövés történetet dolgoz fel William Hurt szereplésével a Második nekifutás (Second Best, 05.10).

 

Sorozatok terén végre folytatódik az utóbbi idők egyik legjobb vígjáték sorozata, a 6 Emmy-díjas Hacks - A pénz beszél (Hacks, 05.02, hetente 2 új rész) Jean Smart és Hannah Einbinder főszereplésével. Továbbá jön a Hazug Csajok Társasága: Nyári iskola (Pretty Little Liars: Summer School, 05.09, a premier napján 2 epizód, majd hetente egy új rész). Továbbá jön a TLC csatorna népszerű sorozata, A bőrmentő doktor (The Bad Skin Clinic, 05.02) 6. évada, az HBO Latin Amerika párkapcsolati komédiája, a Féltucat (Six Is Not a Crowd, 05.02, a premier napján 4 epizód, majd hetente 2 új rész), a lengyelek két nagysikerű sorozata, A halál angyala (Szadz/Angel of Death, 05.02) és Az elítélt (Skazan/The Convict, 05.02) 3. évada, május 13-án pedig jön az Adult Swim animációs sorozata, a Mosoly Zrt. (Smiling Friends) új évada.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott